Brighteners optik Pikeun Tekstil

  • Optical Brightener BA

    Optical Brightener BA

    Ieu utamana dipaké pikeun whitening bubur kertas, sizing permukaan, palapis jeung prosés lianna.Ogé bisa dipaké pikeun whitening tina katun, linen jeung fabrics serat selulosa, sarta brightening of lawon serat lampu-berwarna.

  • Fluorescent Brightener BAC-L

    Fluoresensi Brightener BAC-L

    Serat akrilik téknologi pangolahan pemutihan klorinasi Dosage: agén pemutihan fluoresensi BAC-L 0.2-2.0% owf natrium nitrat: 1-3g/L asam format atawa asam oksalat pikeun nyaluyukeun pH-3.0-4.0 natrium imidate: 1-2g/L prosés: 95 -98 darajat x 30- 45 menit rasio mandi: 1:10-40

  • Optical Brightener BBU

    Optical Brightener BBU

    Kaleyuran cai anu saé, leyur dina 3-5 kali volume cai anu ngagolak, sakitar 300g per liter cai anu ngagolak sareng 150g dina cai tiis. Teu sénsitip kana cai teuas, Ca2+ jeung Mg2+ teu mangaruhan pangaruh whitening na.

     

  • Fluorescent Brightener CL

    Fluoresensi Brightener CL

    stabilitas gudang alus.Lamun handap -2 ℃, éta bisa freeze, tapi bakal ngaleyurkeun sanggeus pemanasan sarta moal mangaruhan pangaruh pamakéan;Dibandingkeun jeung produk sarupa, éta boga fastness lampu sarua jeung fastness asam;

  • Optical Brightener MST

    Caang optik MST

    Stabilitas suhu rendah: neundeun jangka panjang dina -7 ° C moal nyababkeun awak beku, upami awak beku muncul di handap -9 ° C, efektivitasna moal turun saatos pemanasan sareng thawing sakedik.

  • Optical Brightener NFW/-L

    Caang Optik NFW/-L

    Pikeun agén réduksi, cai teuas boga stabilitas alus tur tahan ka natrium hypochlorite pemutihan;Produk ieu ngagaduhan kagancangan cuci rata-rata sareng pangirut anu rendah, anu cocog pikeun prosés ngawarnaan pad.

  • Optical Brightener EBF-L

    Optical Brightener EBF-L

    Agén pemutihan fluoresensi EBF-L kedah diaduk sapinuhna sateuacan dianggo pikeun mastikeun keputihan sareng konsistensi warna lawon anu diolah.Sateuacan whitening nu fabrics bleached ku pemutihan oksigén, nu alkali residual on fabrics kudu pinuh dikumbah pikeun mastikeun yén agén whitening pinuh warna na warna caang.

  • Fluorescent Brightener DT

    Fluoresensi Brightener DT

    Utamana dipaké pikeun whitening poliéster, poliéster-katun blended spinning, sarta whitening nilon, serat asétat jeung katun wol blended spinning.Ogé bisa dipaké pikeun desizing jeung pemutihan oksidatif.Cai mibanda cuci alus sarta fastness lampu, utamana fastness sublimation alus.Ogé bisa dipaké pikeun whitening plastik, coatings, pembuatan kertas, pembuatan sabun, jsb.

  • Optical Brightener CXT

    Optical Brightener CXT

    Brightener fluoresensi CXT ayeuna dianggap minangka brightener anu langkung saé pikeun nyitak, ngawarnaan sareng detergent.Alatan bubuka gén morpholine kana molekul agén whitening, loba sipat na geus ningkat.Contona, résistansi asam ngaronjat, sarta résistansi perborate ogé pohara alus.Éta cocog pikeun pemutihan serat selulosa, serat poliamida sareng lawon.

  • Optical Brightener 4BK

    Optical Brightener 4BK

    Serat selulosa whitened ku produk ieu warna caang jeung non-yellowing, nu ngaronjatkeun shortcomings of yellowing of brighteners biasa na greatly ngaronjatkeun daya tahan lampu sarta lalawanan panas tina serat selulosa.

  • Optical Brightener VBL

    Optical Brightener VBL

    Teu cocog pikeun dipaké dina mandi sarua jeung surfactants kationik atawa dyes.Agén pemutihan fluoresensi VBL stabil pikeun bubuk asuransi.Brightener fluoresensi VBL henteu tahan ka ion logam sapertos tambaga sareng beusi.

  • Optical Brightener SWN

    Optical Brightener SWN

    Optical brightener SWN nyaeta Coumarin Derivatives.Éta larut dina étanol, alkohol asam, résin sareng varnish.Dina cai, kaleyuran SWN ngan ukur 0,006 persen.Ieu fungsina ku emitting lampu beureum sarta hadir tincture ungu.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2