Brightener optik FP-127

Katerangan pondok:

Cai mibanda kaunggulan whiteness tinggi, sahadé alus, fastness warna alus, résistansi panas, résistansi cuaca alus, sarta euweuh yellowing.It bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi, polycondensation atawa polimérisasi tambahan, atawa bisa jadi. ditambahkeun dina bentuk bubuk atawa pellets saméméh atawa salila molding tina plastik jeung serat sintétik.Éta cocog pikeun sagala jinis plastik, tapi khususna cocog pikeun pemutihan sareng pencerahan produk kulit buatan sareng pemutihan sapatu olahraga Eva.


Rincian produk

Tag produk

Rumus struktural

1

Ngaran Produk:Caang optik FP-127

Ngaran Kimia:4,4'-Bis(2-methoxystyryl) -1,1'-biphenyl

CI:378

NO CAS: 40470-68-6

spésifikasi

Penampilan: bubuk kristal konéng lampu atawa bodas susu

Purity: ≥99.0%

Nada: Biru

Titik lebur: 219 ~ 221 ℃

Kaleyuran: teu leyur dina cai.leyur dina rupa-rupa pangleyur organik kayaning DMF (dimethylformamide)

Stabilitas termal: di luhur 300 ° C, anu tiasa nyumponan sarat suhu tina manufaktur anu béda, ngolah plastik sareng serat.

Panjang gelombang nyerep maksimum: 368nm

Panjang gelombang émisi maksimum: 436nm

Aplikasi

Optical brightener FP-127 mangrupakeun-efficiency tinggi plastic brightener anu kinerja sarua jeung Uvitex 127 (FP) ti Ciba.Ieu bisa dipaké pikeun whitening na brightening polimér, coatings, percetakan inks jeung serat sintétik. Ieu boga kaunggulan whiteness tinggi, sahadé alus, fastness warna alus, résistansi panas, résistansi cuaca alus, sarta euweuh yellowing.It bisa ditambahkeun kana. monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi, polycondensation atawa polimérisasi tambahan, atawa bisa ditambahkeun dina bentuk bubuk atawa pellets saméméh atawa salila molding tina plastik jeung serat sintétik.Éta cocog pikeun sagala jinis plastik, tapi khususna cocog pikeun pemutihan sareng pencerahan produk kulit buatan sareng pemutihan sapatu olahraga Eva.

Pamakéan rujukan:

Dosis gumantung kana sarat whiteness.

1 PVC:

Whitening: 0,01 ~ 0,05% (10-50g / 100kg bahan)

Transparan: 0.0001~0.001%(0.1-1g/100kg bahan)

2 PS:

Whitening: 0,001% (1g/100kg bahan)

Transparan: 0.0001~0.001%(0.1-1g/100kg bahan)

3 ABS:

0,01~0,05%(10-50g/100kg bahan)

Plastik séjén: Éta ogé gaduh pangaruh pemutihan anu hadé pikeun termoplastik sanés, asétat, PMMA, sareng chip poliéster.

Bungkusan

25kg serat kendang, kalawan kantong pe jero atawa sakumaha pamundut customer urang.

Panyimpenan

Tetep wadahna ditutup nalika henteu dianggo.Nyimpen dina wadah tutup pageuh.Nyimpen di tempat anu tiis, garing, ventilasi anu saé jauh tina zat anu teu cocog.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami