Brighteners optik Pikeun Detergent

  • Optical Brightener DMS

    Optical Brightener DMS

    Agén pemutihan fluoresensi DMS dianggap agén pemutihan fluoresensi anu saé pikeun detergent.Alatan bubuka grup morpholine, loba sipat brightener geus ningkat.Salaku conto, résistansi asam ningkat sareng résistansi perborate ogé saé pisan, anu cocog pikeun pemutihan serat selulosa, serat poliamida sareng lawon.Sipat ionisasi DMS nyaéta anionik, sareng nadana cyan sareng résistansi pemutihan klorin langkung saé tibatan VBL sareng #31.

  • Optical Brightener CBS-X

    Caang Optik CBS-X

    1.Whiten serat selulosa éféktif dina cai tiis jeung cai haneut.

    2. Ngulang-ngulang cuci moal nyieun lawon yellowing atanapi discoloration.

    3. stabilitas Alus dina detergent cair super kentel jeung detergent cair skala beurat.