Caang Optik Pikeun Cét, Tinta sareng Cat Latéks

  • Optical Brightener ST-2

    Optical Brightener ST-2

    ST-2-efisiensi tinggi agén whitening fluoresensi bisa wenang dispersed dina cai lemes, asam sarta lalawanan alkali nyaéta pH = 6-11, éta bisa dipaké dina mandi sarua jeung surfactants anionik atawa dyes, surfactants non-ionik, sarta hidrogén péroxida. .Dipaké dina palapis, uyah organik henteu cocog sareng bahan organik, sareng palapis gampang migrasi sareng konéng saatos garing.

  • Optical brightener OEF

    Optical brightener OEF

    Brightener optik OB mangrupakeun jenis sanyawa benzoxazole, éta euweuh bauan, teuas leyur dina cai, leyur dina parafin, gajih, minyak mineral, lilin jeung pangleyur organik umum.Ieu bisa dipaké pikeun whitening na brightening coatings basis pangleyur, cét, cét lateks, elém ngalembereh panas tur inks percetakan.Dosis rendah, efisiensi tinggi sareng perlindungan lingkungan, kalayan épék khusus dina tinta.

  • Optical brightener OB  Fine

    Brightener optik OB Fine

    Optical brightener OB Fine mangrupakeun jenis sanyawa benzoxazole, éta euweuh bauan, teuas leyur dina cai, leyur dina parafin, gajih, minyak mineral, lilin jeung pangleyur organik umum.Ieu bisa dipaké pikeun whitening plastik thermoplastic, PVC, PS, pe, PP, ABS, serat asétat, cet, palapis, tinta percetakan, jsb Ieu bisa ditambahkeun dina sagala tahapan dina prosés whitening polimér sarta nyieun produk rengse. emit a glaze bodas bluish caang.

  • Optical Brightener ST-1

    Optical Brightener ST-1

    Produk ieu dipaké dina suhu kamar pikeun dina 280 ℃, bisa nguraikeun 80 kali cai lemes, asam sarta lalawanan alkali pH = 6 ~ 11, éta bisa dipaké dina mandi sarua jeung surfactants anionik atawa dyes, surfactants non-ionik, jeung hidrogén péroxida.Dina kasus dosis anu sami, keputihan 3-5 kali langkung luhur tibatan VBL sareng DMS, sareng énergi alignment ampir sami sareng VBL sareng DMS.

  • Optical Brightener ST-3

    Optical Brightener ST-3

    Produk ieu dipaké dina suhu kamar pikeun dina 280 ℃, bisa nguraikeun 80 kali cai lemes, asam sarta lalawanan alkali pH = 6 ~ 11, éta bisa dipaké dina mandi sarua jeung surfactants anionik atawa dyes, surfactants non-ionik, jeung hidrogén péroxida.Dina kasus dosis anu sami, keputihan 3-5 kali langkung luhur tibatan VBL sareng DMS, sareng énergi alignment ampir sami sareng VBL sareng DMS.