Optical Brightener SWN

Katerangan pondok:

Optical brightener SWN nyaeta Coumarin Derivatives.Éta larut dina étanol, alkohol asam, résin sareng varnish.Dina cai, kaleyuran SWN ngan ukur 0,006 persen.Ieu fungsina ku emitting lampu beureum sarta hadir tincture ungu.


Rincian produk

Tag produk

Optical Brightener SWN

Rumus C14H17NO2
CI 140
CAS No. 91-44-1
Ngaran Kimia 7-Diéthylamino-4-methylcoumarin
Penampilan Kristal bodas
Titik lebur 70.0-75.0
eusi >99.0
Eusi volatile <0.5
Beurat Molekul 213.3
Kakuatan UV 98.0-102-0
Nilai punah 1000~1050

Harta

Optical brightener SWN nyaeta Coumarin Derivatives.Éta larut dina étanol, alkohol asam, résin sareng varnish.Dina cai, kaleyuran SWN ngan ukur 0,006 persen.Ieu fungsina ku emitting lampu beureum sarta hadir tincture ungu.

Aplikasi

Ieu lumaku dina wol, sutra, serat asétat, serat triacetate, jsb Éta ogé bisa dipaké dina katun, plastik? (suhu low) jeung chromatically pencét cet, sarta ditambahkeun kana résin ka whiten serat selulosa.Ogé bisa dipaké pikeun detergent.Éta henteu tiasa nyampur sareng natrium klorit.

Bungkusan

Serat kendang, kotak karton atawa kantong plastik.10kg, 20kg, 25kg per drum.

Panyimpenan

Kudu disimpen dina tiis, garing sarta ventilate tempat, sarta waktu neundeun teu kudu ngaleuwihan 2 taun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami