Caang Optik AMS-X

Katerangan pondok:

Agén pemutihan fluoresensi AMS dianggap agén pemutihan fluoresensi anu saé pikeun detergent.Alatan bubuka grup morpholine, loba sipat brightener geus ningkat.Salaku conto, résistansi asam ningkat sareng résistansi perborate ogé saé pisan, anu cocog pikeun pemutihan serat selulosa, serat poliamida sareng lawon.Sipat ionisasi AMS nyaéta anionik, sareng nadana cyan sareng résistansi pemutihan klorin anu langkung saé tibatan VBL sareng #31.


Rincian produk

Tag produk

Caang Optik AMS-X

CI: 71

NO CAS: 16090-02-1

Rumus: C40H38N12O8S2Na2

Beurat Monocular: 924.93

Penampilan: bubuk off-bodas

Koéfisién punah (1% / cm): 540±20

ciri kinerja

Agén pemutihan fluoresensi AMS dianggap agén pemutihan fluoresensi anu saé pikeun detergent.Alatan bubuka grup morpholine, loba sipat brightener geus ningkat.Salaku conto, résistansi asam ningkat sareng résistansi perborate ogé saé pisan, anu cocog pikeun pemutihan serat selulosa, serat poliamida sareng lawon.

Sipat ionisasi AMS nyaéta anionik, sareng nadana cyan sareng résistansi pemutihan klorin anu langkung saé tibatan VBL sareng #31.Karakteristik pangbadagna AMS dipaké dina bubuk cuci kaasup jumlah Pergaulan tinggi, akumulasi tinggi whiteness cuci, nu bisa minuhan sarat tina sagala jumlah campur dina industri detergent.

Wengkuan aplikasi

1. Ieu cocog pikeun detergents.Nalika dicampurkeun sareng bubuk cuci sintétik, sabun sareng sabun toilét, éta tiasa ngajantenkeun penampilanna bodas sareng pikaresepeun pikeun panon, kristal jelas sareng plump.

2.It bisa dipaké pikeun whiten serat katun, nilon jeung fabrics séjén;eta boga pangaruh whitening pohara alus dina serat jieunan manusa, polyamide na vinylon;eta oge boga pangaruh whitening alus dina serat protéin jeung palastik amino.

Pamakéan

Kalarutan AMS dina cai langkung handap tina VBL sareng #31, anu tiasa disaluyukeun kana gantung 10% ku cai panas.Solusi anu disiapkeun kedah dianggo pas mungkin ngahindarkeun sinar panonpoé langsung.Dosis anu disarankeun nyaéta 0.08-0.4% dina bubuk cuci sareng 0.1-0.3% dina industri percetakan sareng pewarnaan.

Bungkusan

25kg/serat kendang dijejeran ku kantong plastik (ogé bisa dipak nurutkeun sarat customer urang)

Angkutan

Hindarkeun tabrakan sareng paparan nalika transportasi.

Panyimpenan

Éta kedah disimpen dina gudang anu tiis, garing sareng berventilasi henteu langkung ti dua taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami