Caang Optik CBS-X

Katerangan pondok:

1.Whiten serat selulosa éféktif dina cai tiis jeung cai haneut.

2. Ngulang-ngulang cuci moal nyieun lawon yellowing atanapi discoloration.

3. stabilitas Alus dina detergent cair super kentel jeung detergent cair skala beurat.


Rincian produk

Tag produk

Rumus struktur kimiawi

1

Ngaran produk: Optical Brightener CBS (bubuk & granule)

Ngaran Kimia: 4,4 '- bis (natrium 2-sulfonat styryl) biphenyl Formula: C28H20S2O6Na2

Beurat Monocular: 562

Penampilan: bubuk kristal yellowish

Koéfisién punah (1% / cm): 1120-1140

Nada: Biru

Titik lebur: 219-221 ℃

Uap: ≤5%

ciri kinerja

1. Whiten serat selulosa éféktif dina cai tiis jeung cai haneut.

2. Ngulang-ngulang cuci moal nyieun lawon yellowing atanapi discoloration.

3. stabilitas Alus dina detergent cair super kentel jeung detergent cair skala beurat.

4. lalawanan alus teuing pikeun pemutihan klorin, pemutihan oksigén, asam kuat sarta alkali kuat.

5. Taya toksik.

Aplikasi

Utamana dianggo dina bubuk cuci sintétik kelas luhur, sabun detergent cair super kentel.

Dosis sareng panggunaan

CBS-X tiasa ditambihan dina prosés sapertos campuran garing, pengeringan semprot, aglomerasi sareng campuran semprot.

Disarankeun dosage: 0.01-0.05%.

Bungkusan

25kg/serat kendang dijejeran ku kantong plastik (ogé bisa dipak nurutkeun sarat customer urang)

Angkutan

Hindarkeun tabrakan sareng paparan nalika transportasi.

Panyimpenan

Éta kedah disimpen dina gudang anu tiis, garing sareng berventilasi henteu langkung ti dua taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami