Optical Brightener OB-1

Katerangan pondok:

1.Suitable pikeun whitening tina serat kayaning poliéster, nilon jeung polipropilén.

2.Suitable pikeun whitening na brightening tina plastik Polipropilén, ABS, Eva, polystyrene na polycarbonate jsb.

3.Suitable pikeun tambahan dina polimérisasi konvensional poliéster jeung nilon.


Rincian produk

Tag produk

Rumus struktural

1

Ngaran Produk: Caang optik OB-1

Ngaran Kimia: 2,2'-(1,2-ethenediyl)bis(4,1-fenilena)bisbenzoxazole

CI:393

NO. CAS:1533-45-5

spésifikasi

Penampilan: bubuk kristal héjo yellowish caang

beurat molekul: 414

Rumus molekul: C28H18N2O2

Titik lebur: 350-355 ℃

Panjang gelombang nyerep maksimum: 374nm

Panjang gelombang émisi maksimum: 434nm

Pasipatan

Optical brightener OB-1 nyaéta zat crystallized, ngabogaan fluoresensi kuat.Éta henteu bau, hese leyur dina cai.

Ieu bisa dipaké pikeun whitening poliéster, serat nilon sarta sagala rupa plastik kayaning pepet, PP, PC, PS, pe, PVC, jsb

Aplikasi

1.Suitable pikeun whitening tina serat kayaning poliéster, nilon jeung polipropilén.

2.Suitable pikeun whitening na brightening tina plastik Polipropilén, ABS, Eva, polystyrene na polycarbonate jsb.

3.Suitable pikeun tambahan dina polimérisasi konvensional poliéster jeung nilon.

Métode

Pamakéan rujukan:

1 PVC kaku:

Whitening: 0,01-0,06% (10g-60g/100kg bahan)

Transparan: 0.0001-0.001%(0.1g-1 g / 100 kg bahan)

2 PS:

Whitening: 0,01-0,05% (10g-50g/100kg bahan)

Transparan: 0.0001-0.001%(0.1g-1 g / 100 kg bahan)

3 PVC:

Whitening: 10 g-50g/100kg bahan

Transparan: 0.1g-1 g / 100 kg bahan

Bungkusan

25kg serat kendang, kalawan kantong pe jero atawa sakumaha pamundut customer urang.

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu tiis sareng garing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami