Optical Brightener ER-1

Katerangan pondok:

Ieu tina tipe stilbene bénzéna sarta gampang leyur dina loba pangleyur organik.Stabil pikeun softener kationik.Kacepetan cahaya nyaéta kelas S sareng kagancangan cucina saé.Ieu bisa dipaké dina mandi sarua jeung natrium hypochlorite, hidrogén péroxida jeung ngurangan ngabodaskeun.Produk mangrupa dispersi konéng-héjo lampu nu non-ionik.Éta dicandak tina kondensasi terephthalaldehyde sareng o-cyanobenzyl phosphonic acid one…


Rincian produk

Tag produk

Rumus struktural

1

CI: 199

CAS NO.:13001-39-3

Penampilan: bubuk konéng lampu

Purity: ≥99%

Titik lebur: 230-232 ℃

Fitur

Ieu tina tipe stilbene bénzéna sarta gampang leyur dina loba pangleyur organik.Stabil pikeun softener kationik.Kacepetan cahaya nyaéta kelas S sareng kagancangan cucina saé.Ieu bisa dipaké dina mandi sarua jeung natrium hypochlorite, hidrogén péroxida jeung ngurangan ngabodaskeun.Produk mangrupa dispersi konéng-héjo lampu nu non-ionik.Éta dicandak tina kondensasi terephthalaldehyde sareng o-cyanobenzyl phosphonic acid one (), (7' one' étil éster [} R 2-(diethoxy phthalomethyl) benzonitrile].

Aplikasi: Ieu utamana dipaké pikeun whitening poliéster, asétat, nilon, jsb whiteness Alus pikeun duanana dip dyeing na Pad dyeing.Pangaruh whitening poliéster ku adsorption-suhu low jeung métode ngaropéa ogé pohara alus.

parentah

Tambahkeun bubuk halus brightener ER-1 optik bareng jeung chip poliéster jeung aditif séjén kana Blénder nu.Dosis anu disarankeun nyaéta 0.02-0.08% (ka rasio beurat poliéster).The dosage husus bisa ditangtukeun nurutkeun sarat whiteness tina produk rengse., Campur ogé dina 50-150 ℃.

Bungkusan

25kg serat drum,kalawan kantong pe di jero atawa sakumaha pamundut customer urang.

hirup rak

2 taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami