Brighteners optik Pikeun Plastik, Résin

  • Optical Brightener FP-127

    Brightener optik FP-127

    Cai mibanda kaunggulan whiteness tinggi, sahadé alus, fastness warna alus, résistansi panas, résistansi cuaca alus, sarta euweuh yellowing.It bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi, polycondensation atawa polimérisasi tambahan, atawa bisa jadi. ditambahkeun dina bentuk bubuk atawa pellets saméméh atawa salila molding tina plastik jeung serat sintétik.Éta cocog pikeun sagala jinis plastik, tapi khususna cocog pikeun pemutihan sareng pencerahan produk kulit buatan sareng pemutihan sapatu olahraga Eva.

  • Optical Brightener OB

    Optical Brightener OB

    Optical brightener OB mangrupakeun salah sahiji brighteners pangalusna loba dipaké dina plastik jeung serat sarta boga pangaruh whitening sarua Tinopal OB.Ieu bisa dipaké dina thermoplastics, polyvinyl klorida, polystyrene, poliétilén, polipropilén, ABS, asétat, sarta ogé bisa dipaké dina varnishes, cét, enamels bodas, coatings, sarta inks.It ogé boga pangaruh whitening pohara alus dina serat sintétik. .Ieu boga kaunggulan lalawanan panas, résistansi cuaca, non-yellowing, sarta tone.It warna alus bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi ...

  • Optical Brightener OB-1

    Optical Brightener OB-1

    1.Suitable pikeun whitening tina serat kayaning poliéster, nilon jeung polipropilén.

    2.Suitable pikeun whitening na brightening tina plastik Polipropilén, ABS, Eva, polystyrene na polycarbonate jsb.

    3.Suitable pikeun tambahan dina polimérisasi konvensional poliéster jeung nilon.

  • Optical Brightener PF-3

    Brightener optik PF-3

    Fluoresensi brightener PF-3 bisa leyur jeung plasticizer lajeng giling kana suspénsi kalawan tilu gulungan pikeun ngabentuk alkohol indung.Lajeng aduk di PF-3 plastik fluoresensi whitening gantung gantung seragam salila ngolah, sarta bentukna dina suhu nu tangtu (waktu gumantung kana suhu), umumna dina 120150 ℃ salila kira 30 menit, jeung 180190 ℃ salila kira 1 menit.

  • OPTICAL BRIGHTENER KSNp

    BRIGHTENER OPTIK KSNp

    The fluoresensi whitening agén KSNp teu ngan has lalawanan suhu luhur alus teuing, tapi ogé boga lalawanan alus mun cahya panonpoé jeung cuaca.The fluoresensi whitening agén KSN oge cocog pikeun whitening of polyamide, polyacrylonitrile sarta serat polimér séjén;eta oge bisa dipaké dina pilem, suntik molding jeung Tonjolan molding bahan.Agen pemutihan fluoresensi ditambahkeun dina sagala tahap ngolah polimér sintétik.KSN miboga éfék whitening alus.

  • Optical Brightener KCB

    Optical Brightener KCB

    Brightener optik KCB mangrupikeun salah sahiji produk anu pangsaéna diantara seueur agén pemutihan fluoresensi.Pangaruh whitening kuat, bulao caang jeung warna caang, éta boga résistansi panas alus, résistansi cuaca jeung stabilitas kimiawi.Utamana dianggo pikeun pemutihan produk plastik sareng serat sintétik, sareng éta ogé gaduh pangaruh pencerahan anu jelas dina produk plastik non-ferrous.Hal ieu ogé loba dipaké dina kopolimér étilén/vinil asétat (EVA), nu mangrupa rupa-rupa alus teuing tina brighteners optik dina sapatu olahraga.

  • Optical Brightener KSB

    Optical Brightener KSB

    Optical brightener KSB utamana dipaké pikeun whitening serat sintétik jeung produk plastik.Éta ogé gaduh pangaruh caang anu signifikan dina produk plastik berwarna.Hal ieu loba dipaké dina film plastik, bahan molding laminated, bahan suntik molding, jeung sajabana, pikeun polyolefin, PVC, Foamed PVC, TPR, Eva, PU busa, karét sintétik, jsb gaduh épék whitening alus teuing.Ogé bisa dipaké pikeun whitening coatings, cét alam, jeung sajabana, sarta boga épék husus on foaming plastik, utamana Eva jeung pe foaming.

  • Optical Brightener KSN

    Optical Brightener KSN

    Agén pemutihan fluoresensi KSN henteu ngan ukur gaduh résistansi suhu anu saé, tapi ogé gaduh résistansi anu hadé pikeun sinar panonpoé sareng cuaca.The fluoresensi whitening agén KSN oge cocog pikeun whitening of polyamide, polyacrylonitrile sarta serat polimér séjén;eta oge bisa dipaké dina pilem, suntik molding jeung Tonjolan molding bahan.Agen pemutihan fluoresensi ditambahkeun dina sagala tahap ngolah polimér sintétik.KSN miboga éfék whitening alus.