Warta

  • The proportion of fluorescent whitening agent used is incorrect, no wonder the color becomes dark and yellow!

    Proporsi agén pemutihan fluoresensi anu dianggo henteu leres, teu heran warnana janten poék sareng konéng!

    proporsi dianjurkeun agén whitening fluoresensi nyaeta 0,02% -0,05%, nyaeta, 200-500g per ton bahan.Babandingan pamakean sareng pangaruh agén pemutihan fluoresensi nyaéta kurva gelombang sinus.Babandingan pamakéan paling luyu boga whiteness pangalusna.Upami rasiona rendah teuing atanapi luhur teuing, éta bakal nyababkeun ...
    Maca deui
  • produsén domestik badag tina brighteners fluoresensi

    Salaku aditif industri, brightener fluoresensi loba dipaké dina plastik, percetakan jeung dyeing, cet jeung tinta, cuci, papermaking jeung industri lianna.Ayeuna, aya teu loba pabrik specializing dina produksi agén whitening di Cina.Pikeun seueur konsumén akhir, éta mangrupikeun bagian ...
    Maca deui
  • How should fluorescent whitening agents be used in hot melt adhesives?

    Kumaha agén pemutihan fluoresensi kedah dianggo dina nalét ngalembereh panas?

    Panas ngalembereh napel mangrupakeun jenis napel plastik, kaayaan fisik na bisa robah ku parobahan suhu, tapi sipat kimia na moal robah, jadi napel ngalembereh panas boga kinerja lingkungan pohara alus.Panas ngalembereh napel sorangan padet, nu favored ku kaunggulan gampang p ...
    Maca deui
  • Fluorescent whitening agent – an additive that can make plastic bags white!

    Agén pemutihan fluoresensi - aditif anu tiasa ngadamel kantong plastik bodas!

    Sarerea ngagunakeun kantong plastik dina kahirupan, kayaning disposable kantong seger-ngajaga, kantong balanja supermarket, jsb Penampilan kantong plastik geus mawa loba genah kana kahirupan urang, sarta eta bisa disebutkeun yen ayeuna mangrupa bagian indispensable tina urang. hirup.Kantong plastik anu biasa urang tingali, henteu masalah ...
    Maca deui
  • Plastic production added fluorescent whitening agent still not white, what’s the matter

    Produksi palastik ditambahkeun agén pemutihan fluoresensi masih teu bodas, naon masalahna

    Dina sakabéh produk plastik, akun bodas pikeun proporsi badag tina plastik, kayaning kotak crisper bodas, pipa solokan PVC, kantong dahareun bodas jeung saterusna.Dina prosés pamrosésan, seueur pabrik ningkatkeun keputihan ku cara nambihan agén pemutihan fluoresensi.Nanging, seueur pabrikan bakal ...
    Maca deui
  • How to choose an effective plastic optical brightener

    Kumaha carana milih hiji brightener optik plastik éféktif

    Plastik mangrupikeun sanyawa polimér anu dipolimérisasi ku poliadisi atanapi polikondensasi.Résistansi kana deformasi sedeng, antara serat sareng karét.Éta diwangun ku résin sintétik sareng aditif sapertos pangisi, plastik, penstabil, pelumas, sareng pigmén.komposisi.Kusabab ...
    Maca deui
  • Addition method and precautions of fluorescent whitening agent

    Métode tambahan sareng pancegahan agén pemutihan fluoresensi

    Agen pemutihan fluoresensi sok maénkeun peran "monosodium glutamat" dina pamrosésan plastik.Tambihan sababaraha sapuluh rébu tiasa ngabodaskeun sareng nyegerkeun produk plastik sareng ningkatkeun penampilan plastik.Aya seueur cara pikeun nambihan agén pemutihan, tapi panggunaanana ...
    Maca deui
  • What are the factors that affect the color of white PVC profiles?

    Naon faktor anu mangaruhan warna profil PVC bodas?

    Pangaruh résin stabilitas résin PVC mangrupakeun bahan panas-sénsitip, sarta aya loba defects dina struktur molekul na, kayaning beungkeut ganda, grup allyl, residual grup tungtung initiator, jsb Nurutkeun kana mékanisme radikal bébas, defects ieu gampang. diaktipkeun ku panas sareng lampu pikeun ...
    Maca deui
  • Analysis of the advantages and disadvantages of optical brightener OB-1

    Analisis kaunggulan jeung kalemahan tina brightener optik OB-1

    Kalayan turunna panganyarna dina harga brightener optik OB-1, ongkos-efektivitas OB-1 geus jadi leuwih nonjol, sarta sababaraha pabrik geus mimiti pindah ka OB-1 ti model sejen.Sanajan kitu, aya kénéh sababaraha industri anu milih ngagunakeun brighteners optik OB, KCB, FP-127 sarta m ...
    Maca deui
  • What type of fluorescent whitening agent is suitable for ink

    Naon jinis agén pemutihan fluoresensi anu cocog pikeun tinta

    Tinta nyaéta cairan koloid kentel anu dijieun tina pigmén, bahan panyambung, pangisi, aditif, jeung sajabana anu dicampur saragam jeung digulung sababaraha kali.Pola sareng téks dipintonkeun dina substrat ngaliwatan percetakan.Kaseueuranana dianggo dina sababaraha pasar sapertos buku, bungkusan sareng hiasan....
    Maca deui
  • What type of optical brightener is suitable for PET plastic

    Jenis brightener optik naon anu cocog pikeun plastik PET

    Aya seueur klasifikasi plastik, sareng plastik PET seueur dianggo dina alat éléktronik.Contona, saklar, sockets listrik, casings circuit breaker jeung produk lianna, sarta lolobana produk ieu bodas dina penampilan.Penampilan plastik PET nyaéta bodas susu atanapi ...
    Maca deui
  • How to choose fluorescent whitening agent for pearl cotton?

    Kumaha carana milih agén pemutihan fluoresensi pikeun katun mutiara?

    Kapas mutiara diwangun ku sababaraha gelembung mandiri anu dihasilkeun ku busa fisik résin poliétilén dénsitas rendah.Éta mangrupikeun jinis énggal tina bahan bungkusan anu ramah lingkungan.Katun mutiara EPE biasa ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, sareng warna umumna bodas.Prod...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2