Optical Brightener

  • Optical Brightener ST-2

    Optical Brightener ST-2

    ST-2-efisiensi tinggi agén whitening fluoresensi bisa wenang dispersed dina cai lemes, asam sarta lalawanan alkali nyaéta pH = 6-11, éta bisa dipaké dina mandi sarua jeung surfactants anionik atawa dyes, surfactants non-ionik, sarta hidrogén péroxida. .Dipaké dina palapis, uyah organik henteu cocog sareng bahan organik, sareng palapis gampang migrasi sareng konéng saatos garing.

  • Optical Brightener FP-127

    Brightener optik FP-127

    Cai mibanda kaunggulan whiteness tinggi, sahadé alus, fastness warna alus, résistansi panas, résistansi cuaca alus, sarta euweuh yellowing.It bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi, polycondensation atawa polimérisasi tambahan, atawa bisa jadi. ditambahkeun dina bentuk bubuk atawa pellets saméméh atawa salila molding tina plastik jeung serat sintétik.Éta cocog pikeun sagala jinis plastik, tapi khususna cocog pikeun pemutihan sareng pencerahan produk kulit buatan sareng pemutihan sapatu olahraga Eva.

  • Optical Brightener OB

    Optical Brightener OB

    Optical brightener OB mangrupakeun salah sahiji brighteners pangalusna loba dipaké dina plastik jeung serat sarta boga pangaruh whitening sarua Tinopal OB.Ieu bisa dipaké dina thermoplastics, polyvinyl klorida, polystyrene, poliétilén, polipropilén, ABS, asétat, sarta ogé bisa dipaké dina varnishes, cét, enamels bodas, coatings, sarta inks.It ogé boga pangaruh whitening pohara alus dina serat sintétik. .Ieu boga kaunggulan lalawanan panas, résistansi cuaca, non-yellowing, sarta tone.It warna alus bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi ...

  • Optical Brightener OB-1

    Optical Brightener OB-1

    1.Suitable pikeun whitening tina serat kayaning poliéster, nilon jeung polipropilén.

    2.Suitable pikeun whitening na brightening tina plastik Polipropilén, ABS, Eva, polystyrene na polycarbonate jsb.

    3.Suitable pikeun tambahan dina polimérisasi konvensional poliéster jeung nilon.

  • Optical Brightener PF-3

    Brightener optik PF-3

    Fluoresensi brightener PF-3 bisa leyur jeung plasticizer lajeng giling kana suspénsi kalawan tilu gulungan pikeun ngabentuk alkohol indung.Lajeng aduk di PF-3 plastik fluoresensi whitening gantung gantung seragam salila ngolah, sarta bentukna dina suhu nu tangtu (waktu gumantung kana suhu), umumna dina 120150 ℃ salila kira 30 menit, jeung 180190 ℃ salila kira 1 menit.

  • OPTICAL BRIGHTENER KSNp

    BRIGHTENER OPTIK KSNp

    The fluoresensi whitening agén KSNp teu ngan has lalawanan suhu luhur alus teuing, tapi ogé boga lalawanan alus mun cahya panonpoé jeung cuaca.The fluoresensi whitening agén KSN oge cocog pikeun whitening of polyamide, polyacrylonitrile sarta serat polimér séjén;eta oge bisa dipaké dina pilem, suntik molding jeung Tonjolan molding bahan.Agen pemutihan fluoresensi ditambahkeun dina sagala tahap ngolah polimér sintétik.KSN miboga éfék whitening alus.

  • Optical brightener OEF

    Optical brightener OEF

    Brightener optik OB mangrupakeun jenis sanyawa benzoxazole, éta euweuh bauan, teuas leyur dina cai, leyur dina parafin, gajih, minyak mineral, lilin jeung pangleyur organik umum.Ieu bisa dipaké pikeun whitening na brightening coatings basis pangleyur, cét, cét lateks, elém ngalembereh panas tur inks percetakan.Dosis rendah, efisiensi tinggi sareng perlindungan lingkungan, kalayan épék khusus dina tinta.

  • Optical brightener OB  Fine

    Brightener optik OB Fine

    Optical brightener OB Fine mangrupakeun jenis sanyawa benzoxazole, éta euweuh bauan, teuas leyur dina cai, leyur dina parafin, gajih, minyak mineral, lilin jeung pangleyur organik umum.Ieu bisa dipaké pikeun whitening plastik thermoplastic, PVC, PS, pe, PP, ABS, serat asétat, cet, palapis, tinta percetakan, jsb Ieu bisa ditambahkeun dina sagala tahapan dina prosés whitening polimér sarta nyieun produk rengse. emit a glaze bodas bluish caang.

  • Optical Brightener BA

    Optical Brightener BA

    Ieu utamana dipaké pikeun whitening bubur kertas, sizing permukaan, palapis jeung prosés lianna.Ogé bisa dipaké pikeun whitening tina katun, linen jeung fabrics serat selulosa, sarta brightening of lawon serat lampu-berwarna.

  • Fluorescent Brightener BAC-L

    Fluoresensi Brightener BAC-L

    Serat akrilik téknologi pangolahan pemutihan klorinasi Dosage: agén pemutihan fluoresensi BAC-L 0.2-2.0% owf natrium nitrat: 1-3g/L asam format atawa asam oksalat pikeun nyaluyukeun pH-3.0-4.0 natrium imidate: 1-2g/L prosés: 95 -98 darajat x 30- 45 menit rasio mandi: 1:10-40

  • Optical Brightener BBU

    Optical Brightener BBU

    Kaleyuran cai anu saé, leyur dina 3-5 kali volume cai anu ngagolak, sakitar 300g per liter cai anu ngagolak sareng 150g dina cai tiis. Teu sénsitip kana cai teuas, Ca2+ jeung Mg2+ teu mangaruhan pangaruh whitening na.

     

  • Fluorescent Brightener CL

    Fluoresensi Brightener CL

    stabilitas gudang alus.Lamun handap -2 ℃, éta bisa freeze, tapi bakal ngaleyurkeun sanggeus pemanasan sarta moal mangaruhan pangaruh pamakéan;Dibandingkeun jeung produk sarupa, éta boga fastness lampu sarua jeung fastness asam;