Taros Kami

Shandong Subang Fluoresensi Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

38 Huaneng Road, Lixia District, Jinan City,

Propinsi Shandong, Cina

Surélék

Telepon

+86-531-81901283

+86-18615577916

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami