Optical Brightener DMS

Katerangan pondok:

Agén pemutihan fluoresensi DMS dianggap agén pemutihan fluoresensi anu saé pikeun detergent.Alatan bubuka grup morpholine, loba sipat brightener geus ningkat.Salaku conto, résistansi asam ningkat sareng résistansi perborate ogé saé pisan, anu cocog pikeun pemutihan serat selulosa, serat poliamida sareng lawon.Sipat ionisasi DMS nyaéta anionik, sareng nadana cyan sareng résistansi pemutihan klorin langkung saé tibatan VBL sareng #31.


Rincian produk

Tag produk

Optical Brightener DMS

Rumus: C40H38N12O8S2Na2

Monocular Beurat: 924.93

Penampilan: bodas nepi ka konéng lampu malah bubuk

Koéfisién punah (1% / cm): 415±10

Triazine AAH: ≤0.05%

Total triazine: ≤1.0%

Uap:≤5,0%

Eusi teu leyur cai: ≤ 0,5%

Beusi ion/PPM: ≤ 200

ciri kinerja

Agén pemutihan fluoresensi DMS dianggap agén pemutihan fluoresensi anu saé pikeun detergent.Alatan bubuka grup morpholine, loba sipat brightener geus ningkat.Salaku conto, résistansi asam ningkat sareng résistansi perborate ogé saé pisan, anu cocog pikeun pemutihan serat selulosa, serat poliamida sareng lawon.

Sipat ionisasi DMS nyaéta anionik, sareng nadana cyan sareng résistansi pemutihan klorin langkung saé tibatan VBL sareng #31.Karakteristik pangbadagna DMS dipaké dina bubuk cuci kaasup jumlah Pergaulan tinggi, whiteness cuci akumulasi tinggi, nu bisa minuhan sarat tina sagala jumlah campur dina industri detergent.

Wengkuan aplikasi

1. Ieu cocog pikeun detergents.Nalika dicampurkeun sareng bubuk cuci sintétik, sabun sareng sabun toilét, éta tiasa ngajantenkeun penampilanna bodas sareng pikaresepeun pikeun panon, kristal jelas sareng plump.

2. Ieu bisa dipaké pikeun whiten serat katun, nilon jeung fabrics séjén;eta boga pangaruh whitening pohara alus dina serat jieunan manusa, polyamide na vinylon;eta oge boga pangaruh whitening alus dina serat protéin jeung palastik amino.

Pamakéan

Kaleyuran DMS dina cai langkung handap tina VBL sareng #31, anu tiasa disaluyukeun kana gantung 10% ku cai panas.Solusi anu disiapkeun kedah dianggo pas mungkin ngahindarkeun sinar panonpoé langsung.Dosis anu disarankeun nyaéta 0.08-0.4% dina bubuk cuci sareng 0.1-0.3% dina industri percetakan sareng pewarnaan.

Bungkusan

25kg/serat kendang dijejeran ku kantong plastik (ogé bisa dipak nurutkeun sarat customer urang)

Angkutan

Hindarkeun tabrakan sareng paparan nalika transportasi.

Panyimpenan

Éta kedah disimpen dina gudang anu tiis, garing sareng berventilasi henteu langkung ti dua taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami