Panengah

  • Tris(hydroxymethyl) Methyl Aminomethane THAM

    Tris(hidroksimétil) Métil Aminometana THAM

    Utamana dianggo dina perantara farmasi sareng réagen biokimia.Panengah fosfomycin, ogé dipaké salaku akselerator vulkanisasi, kosmétik (krim, lotion), minyak mineral, parafin émulsifier, panyangga biologis, panyangga biologis Agen.

  • M-Phthalaldehyde

    M-Phthalaldehida

    M-phthalaldehyde dipaké dina perantara farmasi, brighteners fluoresensi, jsb.

  • 1,4-Naphthalene Dicarboxylic Acid

    1,4-Naftalena Dikarboksilat Asam

    1-métil-4-asetilnaftalena sareng kalium dikromat dioksidasi salami 18 jam dina 200-300 ℃ sareng sakitar 4MPa;1,4-dimétilnaftalena ogé bisa diala ku oksidasi fase cair dina 120 ℃ sarta ngeunaan 3kpa kalawan kobalt mangan bromida salaku katalis.

  • 2,5-Thiophenedicarboxylic Acid

    2,5-Asam Thiophenedicarboxylic

    Asam adipic jeung thionyl klorida dicampurkeun dina babandingan beurat 1: (6-10) jeung refluxed pikeun 20-60 h ku ayana katalis piridin.Pangleyur ieu ngejat jeung résidu ieu dipanaskeun dina 140-160 ℃ pikeun 3-7 H. asam Thiophene-2,5-dicarboxylic ieu dicandak ku perlakuan natrium hidroksida, présipitasi asam, filtration, decolorization jeung purifikasi.

  • Phenylacetyl Chloride

    Pénilasetil klorida

    Nyimpen dina gudang tiis, garing sarta ogé ventilated.Jauhkeun tina seuneu sareng sumber panas.Bungkusan kedah disegel sareng bebas tina Uap.Eta kudu disimpen misah ti oxidant, alkali jeung bahan kimia plant, jeung neundeun campuran kudu dihindari.Parabot panyampur seuneu tina rupa-rupa sareng kuantitas anu saluyu kedah disayogikeun.Wewengkon panyimpen kedah dilengkepan ku alat perawatan darurat bocor sareng bahan panyimpen anu cocog.

  • P-cresol

    P-krésol

    Produk ieu bahan baku pikeun manufaktur antioksidan 2,6-di-tert-butyl-p-cresol jeung antioksidan karét.Dina waktos anu sami, éta ogé bahan baku dasar anu penting pikeun ngahasilkeun TMP farmasi sareng ngalelep asam sulfonic coricetin.1. GB 2760-1996 mangrupakeun jenis bungbu plant diwenangkeun dipaké.

  • P-tolonitrile

    P-tolonitril

    Pancegahan pikeun transportasi: sateuacan diangkut, pariksa naha wadahna bungkusan lengkep sareng disegel, sareng mastikeun yén wadahna henteu bocor, runtuh, ragrag atanapi ruksak nalika diangkut.Dilarang pisan nyampur sareng asam, oksidan, pangan sareng aditif pangan.

  • P-toluic Acid

    Asam P-toluic

    Hal ieu disiapkeun ku oksidasi katalitik p-xylene kalawan hawa.Nalika métode tekanan atmosfir dipaké, xylene jeung kobalt naphthenate bisa ditambahkeun kana pot réaksi, sarta hawa diwanohkeun nalika dipanaskeun nepi ka 90 ℃.Suhu réaksi dikawasa dina 110-115 ℃ salila kira 24 jam, sarta ngeunaan 5% p-xylene dirobah jadi asam p-methylbenzoic.

  • 4-(Chloromethyl)Tolunitrile

    4- (Klorométil) Tolunitril

    Perantara pirimetamin.Dipaké dina pabrik p-chlorobenzyl alkohol;p-klorobenzaldehida;p-chlorobenzene acetonitrile, jsb.

  • 4-tert-Butylphenol

    4-tert-Butylphenol

    P-tert-butylphenol miboga sipat antioksidan sarta bisa dipaké salaku penstabil pikeun karét, sabun, hidrokarbon klorinasi jeung serat dicerna.Penyerap UV, agén anti cracking sapertos péstisida, karét, cét, jsb. Contona, dianggo salaku penstabil pikeun résin polikarbon, résin fénolik tert-butil, résin epoksi, polivinil klorida, sareng stirena.

  • 2,4,6-Trimethylaniline

    2,4,6-Trimethylaniline

    2,4,6-Trimethylaniline mangrupa perantara loba dipaké dina dyes, péstisida jeung industri lianna.Bahan baku pikeun sintésis mesitidine nyaéta mesitylene, anu aya dina minyak bumi.Kalayan realisasi produksi industri skala ageung di Cina, kaluaran mesitylene terus ningkat, ku kituna pamekaran produk hilirna parantos nampi perhatian langkung seueur.

  • 4,4′-Bis(chloromethyl)-1,1′-Biphenyl

    4,4′-Bis(klorometil)-1,1′-Biphenyl

    Panganteur konci pikeun sintésis biphenyl bisphenylacetylene fluoresensi whitening agén CBS-X jeung CBS-127.Éta ogé tiasa dianggo salaku perantara farmasi atanapi résin.