FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q1: Dupi anjeun produsén?

Leres, kami mangrupikeun produsén sertipikat ISO9001 salami 23 taun.

Q2: Kumaha anjeun bakal ngajamin kualitas anjeun?

Kami gaduh set lengkep alat uji kalebet SHIMADZU HPLC, Ukuran Partikel LaserAnalyzer, SHIMADZU Visible Spectrophotometers, Whiteness Tester, Moisture Analyzerjeung alat TGA jsb Unggal kiriman bakal diuji sarta sampel anu diteundeun pikeun trackingtujuanana.

Q3: Dupi anjeun ngagaduhan sertifikasi pikeun produk anjeun?

Leres, produk utama urang sapertos OB, OB-1 sareng CBS-X katutupan ku EU REACH, Turki KKDIK, Korea K-REACH.Sareng kami mangrupikeun pabrik anu disatujuan ISO9001.

Q4: Kumaha ngeunaan waktos kalungguhan anjeun?

Kami gaduh saham 30-50MT kanggo produk biasa kami sareng tiasa dikirim kaluar ti perusahaan kami dina 5-7 dinten saatos mayar anjeun.

Q5: Dupi anjeun nyadiakeun rojongan teknis?

Leres, insinyur kami anu terlatih sareng berpengalaman hoyong ngadukung iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pencerah optik.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?