Aplikasi

Caang optik nyerep sinar UV sareng ngaluarkeun deui énérgi ieu dina kisaran anu katingali sapertos lampu violet biru, ku kituna ngahasilkeun éfék pemutihan dina polimér.Kituna bisa loba dipaké dina PVC, PP, pe, Eva, plastik rékayasa jeung plastik kelas tinggi lianna.

Brightener optik dipaké dina percetakan tékstil jeung industri dyeing pikeun whiten serat selulosa, nilon, vinylon jeung lawon séjén kalawan dispersi whitening alus teuing, pangaruh dyeing tingkat jeung ingetan warna.Serat sareng lawon anu dirawat gaduh warna sareng kacaangan anu saé.

Brightener optik tiasa nyerep sinar UV sareng ngaluarkeun fluoresensi biru violet pikeun ningkatkeun kaputihan atanapi kacaangan lukisan.Dina waktos anu sami, éta tiasa ngirangan karusakan sinar ultraviolét, ningkatkeun résistansi cahaya sareng manjangkeun umur jasa lukisan di luar ruangan sareng sinar panonpoé.

Brightener optik bisa dicampurkeun kana bubuk detergent sintétik, krim cuci, sarta sabun sangkan aranjeunna bodas, kristal jelas tur montok dina penampilan.Ogé bisa ngajaga whiteness jeung kacaangan tina fabrics dikumbah.

panengah nujul kana produk semi-rengse jeung produk panengah dina prosés produk tangtu.Ieu utamana dipaké di apoték, péstisida, sintésis ngalelep, manufaktur brightener optik jeung industri lianna.