Optical Brightener OB

Katerangan pondok:

Optical brightener OB mangrupakeun salah sahiji brighteners pangalusna loba dipaké dina plastik jeung serat sarta boga pangaruh whitening sarua Tinopal OB.Ieu bisa dipaké dina thermoplastics, polyvinyl klorida, polystyrene, poliétilén, polipropilén, ABS, asétat, sarta ogé bisa dipaké dina varnishes, cét, enamels bodas, coatings, sarta inks.It ogé boga pangaruh whitening pohara alus dina serat sintétik. .Ieu boga kaunggulan lalawanan panas, résistansi cuaca, non-yellowing, sarta tone.It warna alus bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi ...


Rincian produk

Tag produk

Rumus struktural

1

Ngaran Produk: Optical brightener OB

Ngaran Kimia: 2,5-thiophenediylbis(5-tert-butil-1,3-benzoxazole)

CI:184

NO CAS: 7128-64-5

spésifikasi

Rumus molekul: C26H26N2O2S

beurat molekul: 430

Penampilan: bubuk konéng lampu

Nada: biru

Titik lebur: 196-203 ℃

Purity: ≥99.0%

Lebu: ≤0,1%

Ukuran partikel: Pass 200 mesh

Panjang gelombang nyerep maksimum: 375nm (Étanol)

Panjang gelombang émisi maksimum: 435nm (Étanol)

Pasipatan

Brightener optik OB mangrupakeun jenis sanyawa benzoxazole, éta euweuh bauan, teuas leyur dina cai, leyur dina parafin, gajih, minyak mineral, lilin jeung pangleyur organik umum.Ieu bisa dipaké pikeun whitening plastik thermoplastic, PVC, PS, pe, PP, ABS, serat asétat, cet, palapis, tinta percetakan, jsb Ieu bisa ditambahkeun dina sagala tahapan dina prosés whitening polimér sarta nyieun produk rengse. emit a glaze bodas bluish caang.

Aplikasi

Optical brightener OB mangrupakeun salah sahiji brighteners pangalusna loba dipaké dina plastik jeung serat sarta boga pangaruh whitening sarua Tinopal OB.Ieu bisa dipaké dina thermoplastics, polyvinyl klorida, polystyrene, poliétilén, polipropilén, ABS, asétat, sarta ogé bisa dipaké dina varnishes, cét, enamels bodas, coatings, sarta inks.It ogé boga pangaruh whitening pohara alus dina serat sintétik. .Ieu boga kaunggulan résistansi panas, résistansi cuaca, non-yellowing, sarta tone.It warna alus bisa ditambahkeun kana monomér atawa bahan prepolymerized saméméh atawa salila polimérisasi, kondensasi, polimérisasi tambahan, atawa ditambahkeun dina bentuk bubuk atawa pellets. (ie masterbatch) sateuacan atanapi salami kabentukna plastik sareng serat sintétik.

Pamakéan rujukan:

1 PVC:

Pikeun PVC lemes atanapi kaku:

Whitening: 0,01-0,05% (10-50g/100KG bahan)

Transparan: 0.0001-0.001%(0.1g-1g/100kg bahan)

2 PS:

Whitening: 0,001% (1g/100kg bahan)

Transparan: 0.0001-0.001 (0.1-1g/100kg bahan)

3 ABS:

Nambahkeun 0.01-0.05% kana ABS sacara efektif tiasa ngaleungitkeun warna konéng asli sareng ngahontal éfék pemutihan anu saé.

4 Poliolefin:

Pangaruh pemutihan anu hadé dina poliétilén sareng polipropilén:

Transparan: 0.0005-0.001%(0.5-1g/100kg bahan)

Whitening: 0,005-0,05% (5-50g/100kg bahan)

Bungkusan

25kg serat kendang, kalawan kantong pe jero atawa sakumaha pamundut customer urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami