Profil Perusahaan

URANG

PERUSAHAAN

Lokasina di Yucheng, Kota Dezhou, Shandong Subang dedicated kana R & D, manufaktur sarta jualan brighteners optik saprak 1998. Simkuring gaduh opat cabangna pausahaan Jinan Subang Fine Kimia, Shandong Joy-ring Kimia, Subang International Kimia jeung Shandong Subang Jinan Cabang, sarta dua. basis produksi Liaocheng Liuhe Chemical (Holding) jeung Wuqiao Liuhe Deli Chemical (Share-holding).Pusat R&D anu dilengkepan ogé sareng pusat logistik supersize nyumbang kana pamekaran gancang urang sedengkeun hak impor sareng ékspor, Lisensi Usaha Kimia Berbahaya sareng Sertifikasi REACH ngamungkinkeun urang ngalegaan pasar luar negeri.Kami lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO sareng masihan kiridit AAA nasional taun 2019 salaku perusahaan berorientasi ékspor.

Naha Milih Kami?

Produk utama: agén pemutihan fluoresensi, perantara

ji1

Téhnologi Fluoresensi SUBANG

Pikeun leuwih ti 20 taun, kami geus devoted Sunan Gunung Djati ka R & D jeung produksi agén whitening, sarta ditangtukeun pikeun jadi brand ngarah di industri.

ji2

Téhnologi Berorientasi

Bubuka téknologi canggih, peneliti terus ngaoptimalkeun rumus, taat kana produksi brightener kualitas alus

ji3

Deal langsung

Salawasna taat kana kadali kualitas ti sumberna, mastikeun ngadalikeun meuli bahan baku, taat kana sumanget pengrajin, taat ka agén whitening.

Kaahlian & Kaahlian Kami

Kalayan alat-alat canggih, téknologi deteksi akurat sareng modal anu kuat, langkung ti 70% produk urang dijual ka langkung ti 50 nagara sareng daérah sadunya dina 20 taun katukang.Kami ogé nyayogikeun jasa OEM pikeun seueur merek anu kasohor di dunya, ogé tés pihak katilu sareng pengadaan anu dipercayakeun sareng ngadegkeun kerjasama strategis jangka panjang sareng sababaraha paguron luhur domestik.

Basis produksi
Produksi jeung manajemén tanaga
+
Ngajual ka
+ nagara sareng daérah

jasa purna jual: Ladenan online 24 jam, insinyur téknis nanganan sadayana prosés henteu paduli masalah naon waé nalika ngagunakeun produk

Kaunggulan produk

3

Kualitas Stabil

Sadaya produk geus ngahontal standar nasional, purity produk leuwih ti 99%, stabilitas tinggi, weatherability alus, résistansi migrasi

2

Pasokan Langsung Pabrik

Nagara palastik boga 2 basa produksi, nu bisa ngajamin suplai stabil produk, pabrik jualan langsung

PaintCoating-imm

Kualitas ékspor

Dumasar domestik jeung global, produk nu diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon di Jerman, Perancis, Rusia, Mesir, Argentina jeung Jepang.

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami